Rörtek Sverige AB tjänster

Läs mer om vad vi kan hjälpa dig med

Ditt förstahandsval för VVS-Service i Örebro - Rörtek Sverige AB

Välkommen till Rörtek Sverige AB, din pålitliga partner för alla dina VVS-behov i Örebro. Med en kombination av expertis, erfarenhet och engagemang, strävar vi efter att erbjuda den bästa VVS-servicen i regionen.

 

Omfattande VVS-tjänster för ditt hem och företag

 

Oavsett om du behöver installation, underhåll, reparation eller rådgivning, har vårt team av certifierade VVS-tekniker kunskapen och färdigheterna för att hantera alla dina projekt. Vi förstår att varje kund har unika behov, och därför erbjuder vi skräddarsydda lösningar som passar just dig. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativa VVS-tjänster som inte bara uppfyller, utan överträffar dina förväntningar.

 

Varför välja Rörtek Sverige AB för din VVS-service?

 

Förutom vår expertis och erfarenhet, är vi stolta över att erbjuda konkurrenskraftiga priser, snabb service och en kundcentrerad inställning. Vårt engagemang för kvalitet och kundnöjdhet gör oss till det självklara valet för alla dina VVS-behov i Örebro.

 

VVS-service

VVS-service

Med årtionden av erfarenhet inom branschen är vi stolta över att erbjuda en omfattande rad av högkvalitativa VVS-tjänster.

Oavsett om det handlar om att fixa en läckande kran, installera en ny varmvattenberedare, genomföra omfattande rörmokarsarbete, renoveringar, energilösningar eller nybyggnationer så kan vi hjälpa dig.

Värmepump

Värmepump

Att investera i en värmepump är en god idé, i tider som denna när elpriser stiger och vi har en omgivning som är i behov av minde miljöavtryck så är en värmepump avsett modell en god investering.

Under sommarens varma dagar levererar den kyla, under vinterhalvåret värmer den upp ditt hem eller kontor. Det är däremot viktigt att veta att den skall underhållas och servas med några års mellanrum. Om inte så är det lätt hänt att energikostnader drar iväg och andra fel uppstår.

Bio-energi

Bio-energi

Vi utför installation och service på alla typer av bio-anläggningar.

• Pellets
• Ved
• Flis
• Solfångare

Svets

Svets

För att kunna vara en totalentreprenör så innehar vi svetskompetens och utför all typ av svetsarbeten och har licens för fjärrvärme och rostfritt.

SKVP

Injustering

Injustering av alla system är en hjärtefråga för oss. Fungerar ditt system så bra det går, eller är det bara fungerande?

Det finns både ekonomi och comfort att vinna på ett rätt injusterat system.

Kylservice

Kylservice

Vi förstår vikten av att ha pålitliga kylsystem, särskilt när det kommer till att bevara känsliga produkter och material. Vi är specialiserade på att diagnostisera och åtgärda problem på ett snabbt och effektivt sätt, vilket minimerar avbrott och maximerar prestanda.

Varför Rörtek Sverige AB?

Rörtek Sverige AB är ett certifierat företag inom VVS och Kyla som får utföra jobb med miljöfarliga medier/gaser (köldmedia). Vi har Säker Vatten-Certifikat och svetslicenser vilket gör att vi kan utföra allt från byte av tvättställsblandare, nyinstallatoin/utbyte av undercentraler, installation/underhåll av värmepumpar, svetsa rostfria kylsystem eller vad du nu kan tänkas hitta på.

 

Vi erbjuder dig/er Rörtek Sverige AB som installatör eller samarbetspartners, företaget med mångårig erfarenhet inom VVS och har ett stort intresse av att hjälpa och installera det som ni själva inte vill eller hinner.

Våra leverantörer

Pro-partner

Panasonic

Servicepartner

Daikin