Kontakta Rörtek för pålitlig VVS-service i Örebro

Välkommen till Rörtek Sverige AB, din pålitliga partner för all typ av VVS i Örebro. Med vår omfattande erfarenhet och engagemang för kvalitet, är vi här för att erbjuda dig förstklassig VVS-service. Vårt team av certifierade proffs är specialiserade på att hantera en mängd olika VVS-relaterade behov, från installation och underhåll till akuta reparationer.

 

Varför välja Rörtek för din VVS-Service i Örebro?

Expertis: Vår breda kunskap inom VVS omfattar allt från enkla reparationer till komplexa installationer. Vi är stolta över att erbjuda pålitliga lösningar som håller över tid.
Kundfokus: För oss på Rörtek är din tillfredsställelse vår högsta prioritet. Vi strävar efter att överträffa dina förväntningar genom noggrannhet och utmärkt kundservice.
Lokal närvaro: Som ett etablerat företag i Örebro förstår vi de lokala behoven och specifika utmaningar. Detta gör oss till en idealisk partner för alla dina VVS-behov.


Kontakta oss idag!

Behöver du hjälp med VVS-service i Örebro? Tveka inte att kontakta oss! Vårt team är redo att svara på dina frågor och erbjuda snabb, effektiv service. Ring oss, skicka ett e-postmeddelande eller fyll i vårt kontaktformulär på vår hemsida. Vi ser fram emot att hjälpa dig med dina VVS-behov i Örebro.

Kontaktuppgifter Rörtek Sverige AB

Tjusebotorp 518
705 91 Örebro

Telefon: 0703-144738

E-post: andreas@rortek.se

Öppetider

Måndag - Fredag 07:00 - 16:00

Lördag - Söndag Stängt

Skicka ett meddelande

hCaptcha

Hitta hit