Om Rörtek Sverige AB

Hur vi arbetar

Rörtek Sverige AB arbetar med VVS-service, värmepumpsinstallationer (bergvärme, luft-vatten, luft-luft), svets, injustering av system, ved-/pellets- och solfångare och kylinstallationer i Örebro med omnejd.  Vi hjälper er med comfortsatsningar och energilösningar.

 

Vi har många år i branschen och har utmanats av många problem. Vi vill förstå och åtgärda så att problemen inte fortsätter. Ni, våra kunder, är allt ifrån privatpersoner, fastighetsägare, förvaltare till offentlig sektor.

 

Rörtek Sverige AB är ett certifierat företag inom VVS och Kyla som får utföra jobb med miljöfarliga medier/gaser (köldmedia). Vi har Säker Vatten-Certifikat och svetslicenser vilket gör att vi kan utföra allt från byte av tvättställsblandare, nyinstallation/utbyte av undercentraler, installation/underhåll av värmepumpar, svetsa rostfria kylsystem eller vad du nu kan tänkas hitta på.

 

Vi erbjuder dig/er Rörtek Sverige AB som installatör eller samarbetspartners, företaget med mångårig erfarenhet inom VVS och har ett stort intresse av att hjälpa och installera det som ni själva inte vill eller hinner.

Kontakta oss

Följ oss på sociala medier